loader
Foto

Vară Pentru Voi – luni, 7 iulie

“Vară pentru voi” vă aduce încă o săptămână de relaxare, de întalniri cu oameni frumoşi, premii şi încă ceva- o echipă care are în grijă după-amiezile dumneavoastră: Raluca Aftene (prezentator) şi Vasile Arhire (producător).

 

Raluca Aftene
Vasile Arhire
Vară pentru voi

Ediţia din 7 iulie este disponibilă pe TVR+

Luni, 7 iulie, împreună cu invitaţii noştri, am făcut o călătorie în adâncuri la bordul unui acum bătrân batiscaf. Pentru această incursiune am avut nevoie doar de puţină imaginaţie şi de amintirile a doi oameni minunaţi pentru care cercetarea subacvatică a reprezentat marea aventură a vieţii lor: prof. univ. dr. Ionel Miron şi prof. univ. dr. Liviu Miron.

Vorbim şi despre cel mai bun proiect de educaţie non- formală din România. Grow este un program naţional pentru elevii de liceu, elaborat de Şcoala de Valori şi AIESEC. Cum să scrii un CV bun, cum să îţi învingi emoţiile atunci când vorbeşti în public, cum să îţi dezvolţi abilităţile de lider, sunt noţiuni care nu se predau în şcoală, ci la Summer Grow. Despre eveniment vorbim cu Teofana Murariu, reprezentant AIESEC Iaşi, şi Ali Talal Noori, trainer din Pakistan.

Pe 10 iulie încep „Zilele Humorului”, aşa că pentru cei cu dor de ducă şi dor de munte, acum e momentul pentru a-şi programa o vacanţă în Bucovina. De ce surprize vor avea parte turiştii la Gura Humorului, ne povestesc primarul municipiului, Marius Ioan Ursaciuc, şi Mihai Mardare, director coordonator al Centrului Cultural Local Gura Humorului.

Ne vedem pe TVR3 şi pe TVR Iaşi, la ora 17.00!

 

Vară pentru voi

Realizatori: Raluca Aftene şi Vasile Arhire

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

15:00 Ediții de colecție

- Divanuri duminicale cu Victor Spinei Realizator - Dana Ișoveanu

16:00 Spațiul deciziilor

Realizator - Dan Trofin
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi