loader

PREZENTATORI Logo

Anca Medeleanu

La TVR Iaşi, Anca realizează emisiunea "PLAY". Fiecare zi îi aduce oportunitatea de a rămâne curioasă, de a cunoaşte oameni şi de a le afla poveştile!

Andreea Ştiliuc

Primul interviu l-a luat când avea doar 11 ani și era colaborator la Radio Iași. Lucrează în televiziune din timpul studenției. S-a alăturat echipei TVR Iaşi în anul 2008. Este pasionată de videojurnalism și iubește filmul documentar. Producțiile sale au fost apreciate la festivaluri naționale și internaţionale.

Carmen Olaru

Lucrează de peste două decenii ca jurnalist al Televiziunii Române, chiar dacă şi-a trădat meseria pentru care s-a pregătit.

Claudia Dănăilă

Realizator la „Tableta de sănătate”, una dintre puținele emisiuni în care medicii și specialiștii sunt puși față-n față cu publicul, martor al demonstraţiilor şi prezentărilor live despre cum să-ţi protejezi, practic, sănătatea.

Dan Trofin

Din 1993, la TVR Iaşi lucrează ca redactor-prezentator de ştiri, apoi realizator şi acum ca jurnalist senior.

Gabriel Rotaru

Din 2008 şi până în prezent realizează zilnic, 5 zile pe săptămână, emisiunea „Regional Cafe”, care se transmite zilnic pe canalul TVR3.

Gabriela Baiardi

Lucreză în presă din 1994. Șase ani a fost realizator de emisiuni, regizor de emisie și prezentator de știri la un post de radio local, apoi a făcut pasul spre televiziune.

Horia Gumeni

Prezintă emisiunea de folclor „Cântec și poveste” şi emisiunea matinală "Regional Cafe".

Ioana Doleanu

Face parte din echipa TVR Iași din 2022, după ce a absolvit specializarea Jurnalism a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Iulian Leca

Din 2022 a revenit la TVR Iaşi unde realizează şi prezintă emisiunea "Forum Economic".

Iustina Irimia

Moderează emisiunea "Medalion folcloric"

Laura Lucescu

Nu împlinise 20 de ani când a început să vadă lumea prin ochiul camerei de filmat, când a înţeles că magia televiziunii, dacă te prinde, te subjugă şi-ţi cere timp, energie, pasiune.

Marga Andreescu

A început să lucreze la TVR Iaşi în 1998 în redacţia de ştiri, iar zece ani mai târziu realiza emisiunea de actualitate şi reportaj Hai la Primărie.

Maria Florea

După aproape 30 de ani de jurnalism, a învăţat că responsabilitatea este primul criteriu care face diferenţa între un reporter bun şi restul lumii.

Oana Lazăr

TVR Iaşi înseamnă exact jumătate din viaţa mea. Frumos ar fi să pot spune că e toată viaţa mea, ca în marile iubiri.

Olena Popovych

M-am născut şi am crescut în Maramureşul istoric din dreapta Tisei. Am avut marea şansă să studiez în patria-mamă, iar soarta a decis să-mi continui viaţa şi cariera într-unul dintre cele mai frumoase locuri din România, în capitala Moldovei.

Ovidiu Mihăiuc

Prezintă emisiunea "Educația la Zi".

Raluca Aftene

Realizator de emisiuni şi prezentator la TVR Iaşi, cu o experinţă vastă în numeroase genuri publicistice: reportaj, interviu, documentar, actualitate

Roxana Costaş

Pe 20 noiembrie 2006 Roxana Bratec împlinea 21 de ani şi păşea pentru prima dată pe poarta TVR Iaşi. Şi a rămas aici.

Sergiu Ciocoiu

Emisiunile care îi poartă amprenta se numesc "Viaţa la ţară", o producţie destinată universului rural şi "Reporter special", o emisiune de anchetă şi reportaj.

Steliana Orăşanu

Vă întâlniţi cu Steliana Orăşanu la Telejurnalul Regional TVR Iaşi unde vă aduce cele mai importante ştiri din judeţele Moldovei.

Vasile Arhire

A fost, pe rând, reporter de televiziune la ştiri, publicist – comentator tv, realizator de emisiuni de dezbatere şi de talk- show, realizator de reportaje şi filme documentare.

Violeta Gorgos

Are 30 de ani de experiență în realizarea de documentare, eseuri cinematografice și filme experimentale.

12:00 Satul meu
Realizator - Sergiu Ciocoiu
13:00 FamiliON
- Familia Aneculaesei Realizator - Laura Lucescu
 
Iașul mută și câștigă! | VIDEO

Iașul mută și câștigă! | VIDEO

publicat: vineri, 24 martie 2023

Florin Gheorghiu, singurul român care l-a învins pe campionul mondial Bobby Fisher, este invitatul special al Festivalului Internaţional de Şah ...

Serată culturală de Ziua Poeziei | VIDEO

Serată culturală de Ziua Poeziei | VIDEO

publicat: joi, 23 martie 2023

Recital de poezie greacă, în acorduri de muzică bizantină, la Casa "Balş" cu prilejul Zilei internaţionale a poeziei.

Debutul emisiei pe o nouă frecvență pentru Radio România Muzical, în direct la TVR Iași

Miercuri, 22 martie, de la ora 19.00,  TVR Iași  transmite în direct recitalul „De la Viena la Iași". | VIDEO