loader
Foto

Regional Café de la Iaşi, alături de Raluca Aftene!

În fiecare marţi aflaţi noutăţile din zona Moldovei!

 

Raluca Aftene
Gabriel Rotaru
REGIONAL CAFE

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Marţi dimineaţă, la Regional Cafe, nu rataţi şansa unică de o admira pe Raluca Aftene exersând Kangoo Jumps! Dacă astrele sunt favorabile, va fi secondată de colega noastră Andreea Monea, pasionată şi ea de acest sport!

Oana Filip ne spune ce este, cum se prepară şi cu ce se consumă Creative Coffee, iar muzicianul, pianistul şi compozitorul Bogdan Ota ne invită la lansarea celui de al doilea compact disc, cu ocazia spectacolui Revelations de miercuri, ora 20.00, la Casa de Cultură a Studenţilor.

O echipă TVR Iaşi s-a întors de curând de la Alma-Ata, capitala Kasakshtanului. Aflaţi în premieră ce proiect s-a derulat acolo de la Violeta Gorgos, regizorul artistic al TVR Iaşi.

Regional Cafe, în fiecare marţi, de la ora 8.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi, cu Raluca Chirilă şi Gabriel Rotaru.

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, vorbim despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

 

#tvriasi