loader
Foto

Pregătiri pentru weekend la „Bună dimineaţa, Moldova!”

Vineri, de la ora 8:00, Steliana Orăşanu vă aşteaptă cu informaţii despre artă şi sport.

 

Steliana Orăşanu
Gabriel Rotaru
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

În perioada 26 februarie – 2 martie, la Iaşi are loc Târgului handmade „De mărţişor la Golia”. Evenimentul, devenit unul de tradiţie, promovează articolele realizate manual de artişti. Carmen Chiorcea, director al Asociaţiei „Centrul de Promovare Turistică” din Iaşi, ne invită la târg şi la evenimentul de lansare a cărţii de poveşti „Tito şi Tina”.

Echipa naţională de rugby se află în cantonament la Iaşi. Aici va avea loc meciul cu Rusia din cadrul Cupei Europene a Naţiunilor. Mihai Macovei, căpitanul echipei naţionale de rugby a României, şi antrenorul Marius Tincu vin în studioul TVR Iaşi.

Spectacolul „Bal” revine pe scena Operei Naţionale Române din Iaşi. Totodată, Beatrice Rancea, managerul instituţiei de cultură revine pe scenă, ca principal interpret. Balerina Monica Ailiesei şi coregraful argentinian Carlos Vilán ne invită la... operă.

De la ora 8:00, „Bună dimineaţa, Moldova!”, pe TVR Iaşi şi www.tvrplus.ro.

 

Realizator: Gabriel Rotaru

Prezintă: Steliana Orăşanu

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi