loader
Foto

Noutăţi de la IRO Iaşi la BD Moldova

Bună dimineaţa, Moldova, luni – vineri, de la ora 8.00.

 

Laura Lucescu
Gabriel Rotaru
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Premieră naţională la Institutul Regional de Oncologie din Iaşi. Bolnavii cu afecţiuni oncologice beneficiază de o metodă revoluţionară de radioterapie inexistentă în alt spital de stat din ţară. Invitatul Laurei Lucescu în studio este dr. Gabriel Timofte, în timp ce reporterul nostrum, Steliana Orăşanu, ne dă mai multe detalii chiar de la specialişti într-un duplex 4G de la IRO Iaşi.

Oana Lazăr începe un nou sezon al seriei Iaşii Marilor Iubiri miercuri , 12 noiembrie, de la ora 20.00. Tema acestei ediţii este despre comunitatea grecilor din Iaşi, iar Oana ne spune mai multe din culisele acestui film. 

Dacă doriţi să aflaţi mai multe lucruri despre rolul de părinte şi cum puteţi să faceţi faţă provocărilor acestei „meserii”, psihologul Diana Teodorescu este persoana potrivită să vă informeze.

Bună Dimineaţa, Moldova!, în fiecare dimineaţă pe TVR Iaşi şi www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi, cu Laura Lucescu şi Gabriel Rotaru.

7:00 3 ceasuri bune

8:55 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

 

#tvriasi