loader
Foto

Lupta pentru promovarea în Liga I, în direct la TVR

TVR Iaşi transmite, pe canalul regional şi pe TVR3, cel mai important meci al etapei a doua din play-off-ul seriei I a ligii secunde.

 

Vasile Arhire
Arena

Sport Club Bacău şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Aerostar, într-o partidă foarte importantă pentru ierarhia finală.

Deşi nu au depus documentele pentru obţinerea licenţei şi nu au astfel drept de promovare, băcăuanii sunt hotărâţi să producă o noua surpriză în campionat, după ce au remizat în etapa trecută contra favoritei CSMS Iaşi.

Giuleştenii au moralul bun după debutul cu dreptul în faza finală a sezonului şi, în aceste condiţii, victoria este cuvântul de ordine în echipa antrenată de Viorel Moldovan.

17:30 Iașii marilor iubiri

- Toate drumurile duc la Iași - Salvador Amore. Partea a doua Realizator - Oana Lazăr

18:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi