loader
Foto

La "Cap de afiş" vine Alexandra Dăriescu

TVR Iaşi, joi, 15 iunie, ora 19.00, şi 21.00, vineri, 16 iunie, ora 10.00 şi duminică, 18 iunie, ora 21.00. Marţi, 20 iunie, şi la TVR 3,de  la ora 20.00.

 

Alex Vasiliu
Cap de afiș

Reîntîlnirea cu pianista Alexandra Dăriescu este întotdeauna o plăcere. Are un stil firesc, natural de a comunica, povesteşte frumos despre cariera sa muzicală, este un om pozitiv, care inspiră şi farmecă partenerul de conversaţie.

Succesele muzicale se întind, ca o floare imensă, deasupra lumii, din Europa şi Japonia, pînă în America de Nord. Pretutindeni este apreciată, admirată. Cele cinci discuri înregistrate pînă acum fac dovada unui interpret virtuoz, sensibil, matur.

I-am urmărit evoluţia pianistică în emisiunile noastre de cînd era elevă, pînă în prezent. În cadrul concertului extraordinar "De la TVR Iaşi - pe scenele lumii" (2 noiembrie 2011), a susţinut primul recital pe scena Filarmonicii "Moldova", mult apreciat de public.
La 24 mai 2017 a cîntat prima dată cu orchestra filarmonică ieşeană în Festivalul Internaţional al Educaţiei. Emisiunea "Cap de afiş" va cuprinde secvenţe înregistrate de Alexandra Dăriescu în anii trecuţi, interviul acordat în studio şi Variaţiunile de Rahmaninov pe o temă de Paganini, interpretate recent.

 

16:00 Caravana TVR 3

- La Bacău Realizator - Vasile Arhire

17:30 Play

Realizator - Anca Medeleanu
 
Comunitatea elenă din Iași, în sărbătoare | VIDEO

Luni, 24 iunie, de la ora 15:00, Olena Popovych vă invită să urmăriți o ediție "România diversă" despre comunitatea elenă din Iași.

"TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec | VIDEO

publicat: duminică, 23 iunie 2024

Duminică, 23 iunie, de la ora 21:00, pe TVR Iași, urmărim o ediție "TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec.

Vineri, 21 iunie, de la ora 9.00, în ultima ediție din acest sezon a emisiunii "Ziua bună de la Iași" de Ziua Mondială a Soarelui nu ne uităm ...

 

#tvriasi