loader
Foto

Est Meridian – Prima zi de şcoală

Est Meridian este o nouă emisiune care se difuzează de luni până vineri, de la ora 17.00, la TVR Iaşi şi TVR 3. În cadrul primei ediţii, vă invităm să retrăiţi emoţiile din prima zi de şcoală.

 

Carmen Târnoveanu
Gabriel Rotaru

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Azi a sunat din nou clopoţelul! Echipa emisiunii Est Meridian vă invită să retrăiţi emoţiile din prima zi de şcoală, de la ora 17.00, pe TVR Iaşi şi TVR 3.

Cătălina Neghină şi Mara Suditu, două tinere cu “vechime” la Festivalul Internaţional de Muzică “Ti Amo”, vor fi alături de noi. Nu doar ca să ne cânte, ci şi ca să ne povestească despre vacanţa care a trecut şi şcoala care a început.

Ne vom alătura celor care au aplaudat sâmbătă echipa naţională de fotbal feminin, în meciul contra Spaniei. Deşi au pierdut, fetele au jucat frumos şi promit o partidă de excepţie miercuri, de la ora 17.00, în direct pe TVR Iaşi şi TVR 3, împotriva Estoniei.

Biblioteca Judeţeană “Gh. Asachi” din Iaşi a fost prezentă la Salonul Internaţional de Carte de la Chişinău, organizat chiar în Anul “Dumitru Matcovschi”. Cu atât mai importante sunt cele două distincţii cu care colectivul bibliotecii s-a întors de la Chişinău şi despre care vom vorbi cu poetul Valeriu Stancu.

Carmen Târnoveanu şi Gabi Rotaru vă aşteaptă de luni- vineri, de la ora 17.00, cu o sumedenie de noutăţi din zona Moldovei la Est Meridian.

 

Est Meridian

Realizatori: Carmen Târnoveanu şi Gabriel Rotaru

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

19:00 Ziua bună de la Iași

20:00 Spațiul deciziilor

Realizator - Dan Trofin
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi