loader
Foto

Congresul naţional al istoricilor români, reflectat la TVR Iaşi, TVR 3 şi TVRi

TVR Iaşi va reflecta desfăşurarea acestuia prin transmisiuni directe de la lucrările întâlnirii, dar şi prin emisiuni speciale, în perioada 29 - 31 august.

 

Vasile Arhire
Dan Trofin
Regiunea în Obiectiv

Congresul Naţional al Istoricilor Români este un eveniment de marcă pentru spaţiul ştiinţific şi cultural românesc.

Miercuri, 29 august, începând cu ora 10.30, TVR Internaţional, TVR MOLDOVA, TVR 3 şi TVR Iaşi vor transmite în direct Ceremonia de deschidere a Congresului din Aula Magna a Universităţii „Al.I.Cuza” Iaşi, la care vor lua parte sute de specialişti în domeniu din România, dar şi din străinătate.

De la ora 11.45, sub genericul “Istoria şi discursul istoric”, vor putea fi urmărite prelegeri ale academicienilor Ioan Aurel Pop, preşedintele Academiei Române, Victor Spinei, vicepreşedintele Academiei Române şi Alexandru Zub.

Emisiunea „Regiunea în obiectiv” îşi mută studioul în Sala Paşilor Pierduţi timp de trei zile pentru dezbateri pe marginea evenimentului.

Transmisiunile au loc în 29, 30 și 31 august, de la ora 16.00.

Aceste programe vor putea fi vizionate şi pe adresa de facebook a TVR Iaşi.

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi