loader
Foto

"Centenarul Marii Uniri - Arc peste timp"

În direct la TVR1, TVR3, TVR Internaţional şi TVR Iaşi marţi, 27 martie, la ora 18.30.

 

Horia Gumeni
Vasile Arhire
Răzvan Cojocariu

În contextul Anului Centenar 2018  este mai importantă ca niciodată conectarea regiunilor istorice dar și a marilor orașe cu rezonanță istorică. Astfel, Televiziunea Publică se implică în realizarea unor emisiuni care să trezească spiritul național si patriotismul.

O astfel de emisiune se difuzează marţi, 27 martie, de la ora 18.30.

TVR1, TVR3, TVR Internaţional şi TVR Iaşi vor transmite concomitent, în direct, emisiunea "Centenarul Marii Uniri - Arc peste timp" din trei locaţii, unde se vor  inaugura 3 expoziții dedicate reîntregirii neamului românesc - în Muzeul de Istorie al Bucovinei din Suceava, Muzeul Național de Istorie al Moldovei Chișinău și Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia.

Producător: Vasile Arhire

Realizatori: Horia Gumeni şi Răzvan Cojocariu

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi