loader
Foto

Ziua Viitorilor Jurnalişti la TVR Iaşi

TVR Iaşi aniversează în această perioadă 22 de ani de existenţă ca singura televiziune regională din zona Moldovei, cu ediţii şi proiecte speciale şi întâlniri cu publicul şi studenţii la Jurnalism.

 

Andreea Ştiliuc
Răzvan Cojocariu
Steliana Orăşanu
Reporter special
Telejurnal TVR Iaşi
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Pregătim o serie de întâlniri inedite cu telespectatorii noştri în cadrul unor evenimente formale şi informale. Pentru aceasta, organizăm o săptămână plină cu evenimente marca TVR Iaşi 22.

Prima zi, luni, 28 octombrie, este Ziua Viitorilor Jurnalişti la TVR Iaşi. Invităm alături de noi tineri care se gândesc la o carieră în jurnalism şi, în mod special, în jurnalismul de televiziune.

Punem la dispoziţia tinerilor un cadru de întâlnire cu jurnalişti premiaţi din echipa TVR Iaşi. Vor putea afla de la colegii noştri despre cele mai noi tendinţe în jurnalismul de televiziune: de la Răzvan Cojocariu despre videojurnalism şi jurnalism în teatre de război, de la Andreea Ştiliuc despre „mobile journalism”, dar şi despre cea mai tânără echipă de jurnalişti TVR Iaşi, Generaţia 22”.

Cu această ocazie vom lansa o provocare- surpriză pentru cei mai curajoşi! Studioul TVR Iaşi va fi deschis pentru vizita celor interesaţi să afle ce este în spatele camerelor de filmare, cum devin visele realizatorilor de emisiuni realitate pe micile ecrane.

Aşteptăm alături de noi tinerii interesaţi de jurnalismul de televiziune, luni, 28 octombrie, de la ora 17.00 în Sala Studio TVR Iaşi din str. Lascăr Catargi nr. 33.

Generaţia 22 – un proiect aniversar TVR Iaşi

15 mai 1991. 16 iulie 1991. 3 noiembrie 1991. Acelaşi an care leagă trei poveşti, într-una singură. Ilinca Nazarie. Steliana Orăşanu. TVR Iaşi.

Cei mai tineri reporteri ai studioului teritorial de la Iaşi au răscolit arhiva şi şi-au amintit cele mai importante clipe trăite alături de echipa din care fac parte. Ştiri şi programe. “Jurnalul Regional” şi “Bună Dimineaţa, Moldova” sunt prezentate prin ochii Ilincăi şi ai Stelianei, un reporter şi un prezentator. Amândouă au 22 de ani, aceeaşi vârstă cu studioul TVR Iaşi şi deja au făcut primii paşi în carieră. Toate cele trei poveşti vor fi reunite într-un “Reporter Special” dedicat aniversării celor 22 de ani de la prima clipă de emisie a TVR Iaşi.

Ilinca şi Steliana sunt “Generaţia 22” şi pe 2 noiembrie, de la ora 20.00 vă prezintă TVR Iaşi 22.

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi