loader
Foto

Ziua Porţilor Deschise la TVR Iaşi

Un eveniment aniversar TVR Iaşi 24

 

Gabriela Baiardi
Gabriel Rotaru
Maria Florea
Oana Lazăr
Raluca Aftene
SĂRBĂTOARE LA ZI MARE
Telejurnal TVR Iaşi

Marţi, 3 noiembrie, TVR Iaşi îşi deschide porţile pentru telespectatorii pasionaţi de televiziune. Începând cu ora 10.00, studioul Televiziunii Române din str. Lascăr Catargi nr. 33 va putea fi vizitat de publicul larg.

Cei interesaţi vor putea afla care sunt etapele de realizare pentru materialele de televiziune, parcursul urmat de o ştire de la informaţie la text, imagine/filmare, editare/ montaj, dar şi cum se desfăşoară o zi normală de lucru a unui reporter. Grupurile vor fi însoţite de realizatori TVR Iaşi, dar se vor întâlni şi cu restul echipei TVR Iaşi formată din: cameramani, editori de imagine, regizori de emisie, tehnicieni, sunetişti etc.

Trucurile de platou vor fi dezvăluite pe rând, iar pasionaţii vor putea “trece la butoane”. Cei curajoşi sunt invitaţi chiar în faţa camerelor!

Înscrierile pentru vizite se realizează prin trimiterea unui email pe adresa teritorial.iasi@tvr.ro sau sunând la nr. de telefon 0232.209.011.

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi