loader
Foto

Ziua începe cu „Regional Café”!

Marţi, de la ora 8.00, Steliana Orăşanu vă salută din capitala Moldovei.

 

Steliana Orăşanu
REGIONAL CAFE

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Ieşenii se pregătesc de semimaraton, un eveniment prin care este promovată mişcarea, dar şi susţinerea proiectelor de valoare din comunitate. Vlad Diaconescu, unul dintre organizatori, vine în studioul TVR Iaşi să ne invite la sport şi fapte bune.

Au mai rămas doar câteva zile până la Festivalul Recitalurilor Dramatice Valentin Silvestru. Doru Mareş, secretar literar al Teatrului Municipal „Bacovia” din Bacău, ne oferă detalii.

O nouă premieră la Teatrul Naţional „V. Alecsandri” din Iaşi! „Joc de pisici” este spectacolul care îi aduce pe scenă pe unii dintre cei mai îndrăgiţi actori. Daniel Busuioc, directorul artistic al instituţiei de cultură, ne vorbeşte despre reprezentaţie şi următoarele evenimente.

Regional Café”, de la ora 8.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi.

21:30 Descriptio Moldaviae

- Mănăstirea Putna prima parte Realizator - Raluca Aftene

21:55 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi