loader
Foto

Ziua bună începe cu „Bună dimineaţa, Moldova!”

Steliana Orăşanu şi Andrei Giurgia vă aşteaptă alături de invitaţii lor şi vă propun să descoperiţi cele mai importante evenimente din zona Moldovei.

 

Steliana Orăşanu
Andrei Giurgia
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Vă invităm la prima ediţie a Simpozionului Regional de Jurnalism în care va fi dezbătută tema: „Patologia infecţioasă, actualităţi de terapie şi speranţă de vindecare”. Prof. dr. Carmen Dorobăţ, preşedinte al Şcolii Medicale de Vară de Boli Infecţioase, ne prezintă programul complet al evenimentului.

Vara aduce schimbări şi în orarul de funcţionare a mijloacelor de transport în comun. Modificările ce urmează să fie făcute le aflăm de la Adrian Mihai, purtător de cuvânt din cadrul Regiei Autonome de Transport Public (R.A.T.P) Iaşi.

Ne pregătim pentru o nouă ediţie a Simpozionului Naţional al Centrelor de Creaţie Populară. Adrian Ardeleanu, director al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale din Iaşi vine în studioul TVR Iaşi însoţit de Oana Gabriela Petrică, director adjunct al Institutului Naţional al Patrimoniului din Bucureşti şi de Diana Dicusar, director al Centrului Naţional de Conservare şi Promovare a Patrimoniului Cultural Imaterial din Chişinău.

De la ora 8:00, Bună dimineaţa, Moldova!, pe TVR Iaşi şi www.tvrplus.ro.

19:00 Ziua bună de la Iași

20:00 Accent Regional (R)

Realizator - Maria Florea (Reluare)
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi