loader
Foto

"Ziua bună de la Iași": Începe Bicaz Kayak Fest | VIDEO

Vineri, 21 iunie, de la ora 9.00, în ultima ediție din acest sezon a emisiunii "Ziua bună de la Iași" de Ziua Mondială a Soarelui nu ne uităm doar la petele solare, ci şi la cele care au apărut pe corpul nostru.

 

Laura Lucescu
Raluca Aftene
Ziua Bună de la Iași

Medicul dermatolog Cornel Dobre ne oferă sfaturi despre cum ne îngrijim pielea în perioada estivală. De protecţie solară vom avea nevoie şi atunci când practicăm sporturi nautice.

.
Iubitorii ambarcaţiunilor uşoare sunt aşteptaţi pe lacul Izvorul Muntelui de la poalele masivului Ceahlău din judeţul Neamţ, unde va avea loc a VII-a ediţie a evenimentului Bicaz Kayak Fest.
.
Bogdan Iftemie ne face o vizită. Iar pe ritmuri muzicale, Maria Tovba şi compozitorul Andrei Oloieri ne vor purta într-o poveste a celei mai recente creaţii muzicale intitulată “Noi doi”.
,
Moderatoare - Laura Lucescu și Raluca Aftene
Realizator - Steliana Orășanu

 

10:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

Realizator - Dan Trofin (Reluare)

10:30 Cap Compas Liman în Thassos

 
Vacanță pentru elevi, muncă pentru constructori | VIDEO

Unul dintre cele mai importante programe de investiții în şcolile ieşene se derulează în această vară. 14 unităţi de învăţământ sunt sub schele ...

Cum se împacă temperaturile ridicate cu sănătatea? | VIDEO

Marți, de la ora 16:00, la "Vară pentru voi", pe TVR Iași, Florin Mitu, medic primar cardiologie și medicină internă, ne-a oferit câteva sfaturi ...

"Arena", cu Vlad Lucian Arhire | VIDEO

publicat: luni, 15 iulie 2024

Handbal feminin, tenis și fotbal, la "Arena". Luni, 15 iulie, de la ora 19:00, la TVR Iași.

 

#tvriasi