loader
Foto

Videoclipul piesei “Îngeri pierduţi” a fost lansat pe 16 octombrie la Iaşi

Roşu şi Negru Iaşi şi TVR Iaşi au lansat primul videoclip pentru o piesă a formaţiei. Clipul a fost realizat în întregime de o echipă TVR Iaşi, iar evenimentul de lansare a fost completat de un concert live.

 

Violeta Gorgos

Revenirea pe scenă a legendarei formaţii Roşu şi Negru într-o nouă formulă a fost marcată miercuri seara, 16 octombrie, şi de lansarea primului videoclip. Clipul piesei “Îngeri pierduţi” a fost realizat în luna august a acestui an de o echipă TVR Iaşi.

Cosmin Marcovici, tenor, a recreat formaţia la Iaşi împreună cu colegi de breaslă, majoritatea fiind artişti ai Operei Naţionale Române din Iaşi. Componenţa trupei în acest moment este următoarea: Cosmin Marcovici – solist tenor/ chitară, Vlad Titieanu – şef partidă contrabas/ chitară bas, Manuel Giugula – dirijor cor/ keyboard, Alex Savin – artist liric/ vocal, Bogdan Ionescu – percuţionist, Ana Donose – solistă soprană/ colaboratoare.

Alături de Roşu şi Negru Iaşi au fost aseară pasionaţi de muzica rock, dar şi prieteni sau colaboratori ai membrilor formaţiei, precum Beatrice Rancea, managerul Operei Naţionale Române din Iaşi, sau graficianul Dragoş Pătraşcu.

Echipa care a realizat videoclipul piesei Îngeri pierduți a fost formată din: Violeta Gorgos (regizor artistic), Adrian Vulpe (director de imagine), Cristian Sbîngu (director de imagine), Adrian Butnaru (operator imagine), Marian Bucur (editor imagine), Petru Nicuța (asistent imagine), Gheorghiță Baltariu ( tehnician).

Videoclipul full HD a fost filmat de echipa TVR Iași pe parcursul a două zile în atelierul graficianului Dragoş Pătrașcu, precum și la un vechi conac boieresc din apropierea Iașului. Ruinele conacului au fost pictate special pentru această filmare de artista Maria Călărașu. De asemenea, pentru a întregi atmosfera, membrii formației i-au invitat la filmări și pe colegii lor din clubul motocicliștilor ieșeni.

Lansarea videoclipului a fost urmată de un concert live al formaţiei Roşu şi Negru Iaşi. Evenimentul a fost primul din seria aniversara „TVR Iasi 22” care marchează cei 22 de ani de la prima emisie a TVR Iaşi din 3 noiembrie 1991.

11:00 Tableta de sănătate (R)

- Adolescența, o întrebare fără răspuns? Realizator - Claudia Dănăilă (Reluare)

12:00 FamiliON Viorica Macovei

Realizator - Laura Lucescu
 

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

Campioni la robotică | VIDEO

Campioni la robotică | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

O echipă de elevi din Focșani a câștigat campionatul mondial de robotică, desfăşurat zilele acestea la Houston, în SUA.

 

#tvriasi