Vară Pentru Voi – vineri, 4 iulie
joi, 03 iulie 2014
Carmen Târnoveanu, moderatoarea seriei de început a emisiunii estivale, se  pregăteşte pentru a preda ştafeta colegei Raluca Aftene, pentru săptămâna viitoare.
Vara pentru voi

Ediţia emisiunii este disponibilă online pe TVR+

Vineri, aşadar, ediţie de weekend, ancorată însă în actualitate. Un eveniment important se pune la cale în Bacău. Este vorba despre Campionatul Naţional de Raliuri. Organizator şi pilot de raliu, Adrian Răspopa va veni în viteză la Iaşi pentru a ne spune mai pe larg despre această impresionantă competiţie.


"Festivalul Internaţional al Şcolilor de Teatru" de la Suceava a fost un prilej pentru noi de a-l invita pe conf. univ dr. Paul Chiribuţă, decan al Facultăţii de Teatru din cadrul UNATC Bucureşti.


O altă prezenţă în ediţia de vineri va fi Dragoş Ionel, care îşi desfăşoară activitatea (artistică) în Marea Britanie. Ieşean fiind, mai vine pe acasă, periodic. Acum l-am prins şi noi şi l-am adus în faţa dumneavoastră pentru a ne  povesti cum i-a schimbat muzica, viața.


Nu uitaţi telefonul – 0232.213.600 - există concursuri la care vă puteţi înscrie sau, după caz, puteţi intra în direct pentru a vă face auziţi. Ne interesează părerea dumneavoastră!


Nu uitaţi nici de tragerea la sorţi pentru excursia de weekend. Se petrece tot acum!

Deschideţi televizorul pe TVR Iaşi şi relaxaţi-vă, că doar v-aţi întors acasă!... Vară pentru voi!

 

Vară pentru voi este emisiunea-magazin pe care o veţi putea urmări în fiecare după-amiază între orele 17.00 şi 18.00 pentru a vă informa şi a vă bucura totodată de întreg potenţialul creativ pe care vi-l pun la dispoziţie cei implicaţi în realizarea emisiunii.

 

Vară pentru voi

Realizatori: Carmen Târnoveanu şi Sergiu Ciocoiu

 

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro