loader
Foto

Vară Pentru Voi - miercuri, 25 iunie

Ediţia de miercuri, 25 iunie, a avut un aer de... Palat. Pentru că da, de la Palatul Culturii din Iaşi a fost efectuată transmisiunea!

 

Carmen Târnoveanu
Sergiu Ciocoiu
Vară pentru voi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Din sumarul zilei: premiul pentru excelenţă în turism, de la Bruxelles, a fost decernat oraşului Piatra Neamţ. Cătălin Goldan, operator de turism, a fost invitatul din zonă care ne-a vorbit despre potenţialul turistic al cetăţii de la poalele Ceahlăului.

Compozitorul Ciprian Costin ne-a racordat la agenda FIE, festival care se află deja în a treia zi a desfăşurării.

Raluca Aftene a semnat unul dintre scurtele reportaje ale emisiunii cu un subiect plin de adrenalină: competiţia de "hard-enduro" de la recent laureatul oraş Piatra Neamţ şi tot ea ne-a ţinut la curent cu evenimentele din cadrul FIE prin agenda în imagini pe care ne-a pregătit-o.

Deschideţi televizorul pe TVR Iaşi şi relaxaţi-vă, că doar v-aţi întors acasă!... Vară pentru Voi!

Vară pentru voi

Realizatori: Carmen Târnoveanu şi Sergiu Ciocoiu

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi