loader
Foto

Vară Pentru Voi – marţi, 22 iulie

Vară pentru voi – Pe 22 iulie îndrăznim să visăm.

 

Andreea Ştiliuc
Dan Trofin
Vară pentru voi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Andreea Știliuc și Dan Trofin dedică ediția de astăzi celor care știu să viseze. “Filmul de Piatra” este unul dintre cele mai așteptate evenimente culturale din zona Moldovei. Pentru a doua oară, festivalul este organizat de către voluntari. Vorbim despre ediția de anul acesta cu Măriuca Nastasiu, voluntar-șef, dar și cu Andrei Dăscălescu, directorul festivalului.

Mergem apoi în Țara Minunilor. Artista Diana Condurache și Oana Lazăr, realizator TVR Iași, ne invită la expoziția de pictură Wonderland.

În ultima parte a emisiunii, vom învăța să privim cerul de la doi iubitori ai stelelor: Dumitru Ciprian Vîntdevară, coordonatorul Astroclubului „Perseus” Bârlad și Ovidiu Tercu, coordonatorul Astroclubului “Călin Popovici” din Galați.

Nu ratați întâlnirea de astăzi cu VARA!

 

Vară pentru voi

Realizatori: Andreea Ştiliuc şi Dan Trofin

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

19:00 Ziua bună de la Iași

20:00 Forum economic

Realizator - Iulian Leca
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

 

#tvriasi