loader
Foto

Vară Pentru Voi – marţi, 1 iulie

Carmen Târnoveanu a fost moderatoarea acestei prime săptămâni din "luna lui cuptor"!

 

Carmen Târnoveanu
Sergiu Ciocoiu
Vară pentru voi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Şi dacă am amintit denumirea neaoşă a acestei luni, să ştiţi că ediţia primei zile din iulie a fost plăcută, nicidecum toridă! Din judeţul Vaslui am avut invitaţi şi ne-am minunat cum "nasc şi în Moldova oameni"!

Cătălin Tătaru, un elev din clasa a zecea de la Bârlad, a obţinut o importantă menţiune la un concurs de ştiinţă şi tehnologie, intitulat ROSEF. Motorul electromagnetic al elevului bârlădean i-a impresionat pe oamenii de ştiinţă din juriu. Noi zicem că şi dumneavoastră veţi fi impresionaţi.

Daniela Doroşincă ne-a vorbit apoi despre un concurs şi un festival, în acelaşi timp: Festivalul Concurs Coral Internaţional pentru Tineret Gavriil Muzicescu.

Am mai furişat în treacăt un alt reper marca Vară pentru Voi: de curând, Institutul Cultural German din Iaşi a aniversat 20 de ani de existenţă. La mai mulţi! Alex Vasiliu a pregătit un reportaj care ne-a transpus în atmosfera festivă de la Goethe Institut.

V-am aşteptat totodată la telefon: am avut concursuri la care v-aţi putut înscrie sau, după caz, aţi putut intra în direct pentru a vă face auziţi, că doar Vară pentru Voi este pentru... dumneavoastră!

Deschideţi televizorul pe TVR Iaşi şi relaxaţi-vă, că doar v-aţi întors acasă!... "Vară pentru voi"!

Vară pentru voi este emisiunea-magazin pe care o veţi putea urmări în fiecare după-amiază între orele 17.00 şi 18.00 pentru a vă informa şi a vă bucura totodată de întreg potenţialul creativ pe care vi-l pun la dispoziţie cei implicaţi în realizarea emisiunii.

 

Vară pentru voi

Realizatori: Carmen Târnoveanu şi Sergiu Ciocoiu

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

Campioni la robotică | VIDEO

Campioni la robotică | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

O echipă de elevi din Focșani a câștigat campionatul mondial de robotică, desfăşurat zilele acestea la Houston, în SUA.

22 aprilie,

22 aprilie, "Ziua Pământului" | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ce-i dăruim planetei de ziua ei? Cum îndreptăm răul făcut prin poluare şi defrişări? Cum se măsoară calitatea aerului? Am căutat răspunsuri ...

 

#tvriasi