Leacuri pentru inimă şi suflet...
joi, 11 septembrie 2014
Vară pentru voi – 11 septembrie
Laura Lucescu

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Ultimele zile în care ne încăpăţânăm să mai păstrăm vara alături de noi, la TVR Iaşi, sunt pline de invitaţi şi informaţii dintre cele mai diverse.

Astăzi am discutat despre al X-lea Congres Naţional de Chirurgie Cardiovasculară, ce se va desfăşura la Iaşi în perioada 18-21 septembrie. Manifestarea va permite schimbul de idei şi împărtăşirea experienţelor profesionale între reprezentanţi de marcă ai centrelor de chirurgie cardiovasculară din ţară şi din străinătate. Alături de noi a fost Grigore Tinică, preşedintele Societăţii Române de Chirurgie Cardiovasculară.

Marcăm printr-o tuşă... în direct Campionatul Naţional de Sabie pentru juniori, care se desfăşoară zilele acestea în Grădina Palas.

Împreună cu cercetaşi de carieră, Laura Lucescu va încerca să descopere ce înseamnă cercetăşia în România, care sunt proiectele în care se implică tinerii şi ce tabere mai sunt pregătite pentru ei.

Pentru că duminică, 14 septembrie, la Galaţi va avea loc spectacolul aniversar Alexandru Jula – Ultimul romantic, care marchează 60 de ani de activitate artistică, îi vom ura „La mulţi ani!” în direct!

Încheiem în acorduri internaţionale altăuri de prof. Marcel Maxim şi Ana-Maria Pachef!

Vară pentru voi

Realizatori: Laura Lucescu, Alex Vasiliu şi Andreea Ştiliuc

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

 • 18:30
  România diversă
  : Ilustrate de peste Prut Realizator Vasile Arhire
 • 19:00
  Invitaţie la spectacol
  : Chinezii
 • 20:00
  Regiunea in obiectiv
 • 21:00
  Iasii Marilor Iubiri
  (reluare)
 • 21:30
  Telejurnal regional
 • 22:00
  Preluare TVR3