loader
Foto

Leacuri pentru inimă şi suflet...

Vară pentru voi – 11 septembrie

 

Laura Lucescu
Alex Vasiliu
Vară pentru voi

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Ultimele zile în care ne încăpăţânăm să mai păstrăm vara alături de noi, la TVR Iaşi, sunt pline de invitaţi şi informaţii dintre cele mai diverse.

Astăzi am discutat despre al X-lea Congres Naţional de Chirurgie Cardiovasculară, ce se va desfăşura la Iaşi în perioada 18-21 septembrie. Manifestarea va permite schimbul de idei şi împărtăşirea experienţelor profesionale între reprezentanţi de marcă ai centrelor de chirurgie cardiovasculară din ţară şi din străinătate. Alături de noi a fost Grigore Tinică, preşedintele Societăţii Române de Chirurgie Cardiovasculară.

Marcăm printr-o tuşă... în direct Campionatul Naţional de Sabie pentru juniori, care se desfăşoară zilele acestea în Grădina Palas.

Împreună cu cercetaşi de carieră, Laura Lucescu va încerca să descopere ce înseamnă cercetăşia în România, care sunt proiectele în care se implică tinerii şi ce tabere mai sunt pregătite pentru ei.

Pentru că duminică, 14 septembrie, la Galaţi va avea loc spectacolul aniversar Alexandru Jula – Ultimul romantic, care marchează 60 de ani de activitate artistică, îi vom ura „La mulţi ani!” în direct!

Încheiem în acorduri internaţionale altăuri de prof. Marcel Maxim şi Ana-Maria Pachef!

Vară pentru voi

Realizatori: Laura Lucescu, Alex Vasiliu şi Andreea Ştiliuc

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

7:00 3 ceasuri bune

8:55 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi