loader
Foto

Vară pentru voi: La start!

Au mai rămas câteva zile până la startul ediţiei din acest an a Raliului Iaşului .

 

Raluca Aftene
Oana Lazăr
Vară pentru voi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Pe 4 - 6 septembrie, Iaşul este gazda unei etape care se anunţă cu adevărat specială.

A şasea etapă a Campionatului Naţional de Raliuri DUNLOP, organizat de Federaţia Română de Automobilism Sportiv aduce, în liniştea dealurilor noastre, zgomotul şi adrenalina motoarelor. Vară pentru Voi nu ratează acest eveniment, şi vă oferă, azi, întâlnirea exclusivă cu organizatorii raliului, Cristian Angheluţă şi Claudiu Butucel.

Aşa începe toamna, aşa se sfârşeşte vara, cu mult sport. Minifotbalul e un rege mai mic, dar tot rege. Şi spectacolul, tot spectacol, deşi pe un teren mai mic.

Cu aceeaşi pasiune, a marilor campionate, vor juca în Turneul Internaţional de Minifotbal cei mai buni dintre cei buni: 36 de echipe, cele mai bune din România, şi echipe din străinătate. Lovitura de începere a finalei la Cupa Magic o dă Paolo Rossi, fostul mare atacant al Squadrei Azzurra. Paul Costaş şi Dan Cojocariu ne dau ultimele detalii în emisiune.

Dincolo de efort, spectacol şi performanţă, sportul poate avea şi o încărcătură artistică. GIMNIS şi Bogdan Bantă ne arată cum.

Raluca Aftene vă aşteaptă pentru a vă convinge că, după ce vă uitaţi la televizor, sportul e cel mai bun mod de petrecere a timpului vostru!

 

Vară pentru voi

Realizatori: Raluca Aftene şi Oana Lazăr

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

18:30 Descriptio Moldaviae

- Mănăstirea Putna prima parte Realizator - Raluca Aftene

19:00 Ziua bună de la Iași

 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi