loader
Foto

Vară Pentru Voi – joi, 10 iulie

Despre mirajul fotbalului şi al tenisului de câmp la Vară pentru voi

 

Vasile Arhire
Raluca Aftene
Vară pentru voi

Vara este şi un anotimp al mişcării în aer liber, al sportului. Campionatul Mondial de Fotbal ne-a captat atenţia şi nu-l putem omite dintre subiectele zilei, pentru că mai sunt doar trei zile până la finala Germania - Argentina. Vor veni în studio cunoscutul antrenor Ion Sdrobiş si jurnalistul Vasile Arhire pentru a creiona semnificaţiile acestei ediţii ale întrecerii fotbalistice supreme.

Nu peste mult timp va începe Liga I a României, aşa că vom afla cum se pregătesc echipele moldovene în cantonamentele din străinătate.

Zeci de tinere tenismene încearcă să o urmeze pe Simona Halep şi se întrec la Trofeul Municipiului Iaşi. Acesta este un alt subiect al emisiunii Vară pentru voi unde vă aşteaptă Raluca Aftene.

Ne vedem pe TVR3, TVR Iaşi şi tvrplus.ro/live-tvr-iasi, de la ora 17.00!

“Vară pentru voi” vă aduce încă o săptămână de relaxare, de întâlniri cu oameni frumoşi, premii şi încă ceva: o echipă care are în grijă ca după-amiezile dumneavoastră petrecute în faţa televizorului să fie cât mai plăcute: Raluca Aftene (prezentator) şi Vasile Arhire (producător).

 

Vară pentru voi

Realizatori: Raluca Aftene şi Vasile Arhire

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

17:30 România diversă

Realizator - Olena Popovych

18:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)
 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi