loader
Foto

Vară pentru voi – Ingenuitate și ingeniozitate, pe ritmuri de folk

Vară Pentru Voi – vineri, 25 iulie

 

Andreea Ştiliuc
Dan Trofin
Vară pentru voi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Ingenuitate, ludic, sensibilitate, fabulos. Arta naivă văzută prin ochii copiilor pare să se apropie și mai mult de ADEVĂR. Astăzi am vorbit despre pictura naivă și am privit imagini în care soarele e și mai strălucitor.

De la ingenuitate la ingeniozitate nu mai e decât un pas. I.D. Fest este un Festival Național de Teatru pentru Tineri, organizat în totalitate de către elevi de liceu, membri ai Asociației “Ingenious Drama” din Bacău. Evenimentul a ajuns anul acesta la cea de-a XV-a ediție.

În artă este nevoie și de ingenuitate, și de ingeniozitate. Am discutat cu scriitorul Ioan Mateiciuc despre poezie, dar și despre Festivalul “Folkever” din Siret, județul Suceava. Festivalul își propune să descopere și să promoveze noi talente ale muzicii folk şi ale poeziei în formă pură.

Vară pentru voi

Realizatori: Andreea Ştiliuc şi Dan Trofin

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

 

#tvriasi