loader
Foto

Vară pentru voi – Facem KO plictiseala

Andreea Ştiliuc şi Dan Trofin predau ştafeta Laurei Lucescu şi lui Horia Gumeni pentru a vă distra în continuare în după-amiezile de vară.

 

Laura Lucescu
Horia Gumeni
Vară pentru voi

Vară pentru voi – luni, 4 august.  Ediţie disponibilă online pe TVR+

Ne punem mănuşile, ținem garda sus și luptăm cu temperaturile ridicate și plictiseala, mai ales că de marți începe Campionatul Național de Box pentru seniori, la Piatra Neamţ. Vom afla totul despre acest eveniment în direct, la Vară pentru voi.

Ne întoarcem apoi la Iaşi pentru a afla cine este câştigătorul Festivalului Internațional de Muzică pentru Copii și Adolescenți Music for Kids 2014. Ne vom bucura de prezenţa unuia dintre membrii juriului, care sigur ne va face să dansăm, pentru că ne va binedispune cu vocea sa tânără și inconfundabilă. Vine Dya!

Iar dacă vă place să petreceţi zi și noapte și doriți să păcăliţi oboseala, aflaţi de la noi ce vă poate ajuta, dar și de ce anume trebuie să vă feriţi!

Vară pentru voi

Realizatori: Laura Lucescu şi Horia Gumeni

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

 

20:00 Accent Regional (R)

Realizator - Maria Florea (Reluare)

21:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi