loader
Foto

Vară pentru voi – ediţia 2015

Luni începe un nou sezon al emisiunii “Vară pentru voi”!

 

Raluca Aftene
Sergiu Ciocoiu
Vară pentru voi

Hai să ne bucurăm de vacanţă împreună în fiecare zi de la cinci! O oră în direct de pe terasa La Conac cu Raluca Aftene şi invitaţii ei, cu muzică, evenimente, sfaturi şi idei de vacanţă.

Ne facem prieteni cu soarele încă din prima ediţie, când vom învăţa de la medicul oftalmolog  Bogdan Galan să alegem corect ochelarii care să ne protejeze în zilele calde de vară.

Ritmul primei ediţii din sezon îl dă Universe Band cu o piesă de fredonat o vară întreagă. Iar Andreea Scarlat şi Catrina Ratai, blogeriţele simpatice de la Iasi Fashion Street vin  să ne convingă să scoatem  ţinuta de vară din  cufărul bunicii, pentru că vedeta acestui sezon  este ia românească.

Ne vedem de luni până vineri, de la ora 17.00, în direct la TVR Iaşi şi online pe www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi!

Vară pentru voi

Realizatori: Raluca Aftene şi Sergiu Ciocoiu

TVR Iaşi: luni – vineri, ora 17.00

Reluare: de la ora 20.30

TVR 3: miercuri, ora 17.00

21:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)

21:30 Descriptio Moldaviae (R)

- Rețete tradiționale bucovinene: Plăcinte ”poale'n brâu” și ”plăcinte trandafir” prima parte Realizator - Raluca Aftene (Reluare)
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi