loader
Foto

Din Moldova adunate

Vară pentru voi – 10 septembrie

 

Laura Lucescu
Alex Vasiliu
Vară pentru voi

Ediţie disponibilă online pe TVR+

De la ora 17.00 vă așteptăm și astăzi în studioul TVR Iaşi.

Vă invităm să vizitaţi Palatul domnitorului Alexandru Ioan Cuza de la Ruginoasa, care a aparținut inițial familiei Sturdza. De ceva vreme o vizită în acest palat te transpune într-o lume minunată, atinsă de aripa timpului, dar numai prin exponatele care au o valoare extraordinară.

Ne îndreptăm apoi spre Câmpulung-Moldovenesc, acolo unde s-a încheiat Rarău Radical Race. Îl vom cunoaște pe temerarul câștigător și vom afla mai multe despre Festivalul Comorile  Muntelui, care se va întâmpla pe același masiv încărcat de legende.

Ansamblul “Ciprian Porumbescu” împlineşte în această toamnă 60 de ani de activitate. Interpreta Dana Dăncilă va fi în direct la TVR Iaşi cu detalii despre această sărbătoare de la Suceava.

Campania “Fii primul cu TVR Iaşi” continuă şi copiii se pot pregăti de şcoală direct de la TVR Iaşi. Înscrierile pentru un ghiozdan complet echipat se fac sunând la nr. de telefon 0232.213.600 în timpul emisiunii.

Vară pentru voi

Realizatori: Laura Lucescu, Alex Vasiliu şi Andreea Ştiliuc

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!



22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi