loader
Foto

Din grădina Palas

Vară pentru voi – 12 septembrie

 

Laura Lucescu
Alex Vasiliu
Vară pentru voi

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Echipa TVR Iaşi vă aşteaptă astăzi în Grădina Palas.

Începe la Iaşi o nouă ediţie a Festivalului Internaţional al Muzicii Mecanice, eveniment ce va îmbina expoziţii de automate muzicale, târg de antichităţi şi handmade, expoziţie de bijuterii şi accesorii de epocă, spectacole ale flaşnetarilor. De asemenea, se urmăreşte punerea în valoare a unui patrimoniu tehnic de excepţie, colecţia de automate muzicale a Muzeului Ştiinţei şi Tehnicii „Ştefan Procopiu”.

Finalul săptămânii aduce la Iaşi un eveniment extraordinar, în deschiderea stagiunii Operei Naţionale din Iaşi, Operfado,  un proiect pe care soprana Elena Moşuc l-a dezvoltat în colaborare cu remarcabilul şi carismaticul cântăreţ de fado – star al scenei  muzicale portugheze – Gonçalo Salgueiro. Beatrice Rancea, managerul Operei din Iasi, ne va dezvălui proiectele din noua stagiune pregătită pentru publicul ieşean şi nu numai.

 

Vară pentru voi

Realizatori: Laura Lucescu, Alex Vasiliu şi Andreea Ştiliuc

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!


19:00 Ziua bună de la Iași

20:00 Spațiul deciziilor

Realizator - Dan Trofin
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi