loader
Foto

Vară pentru voi – Cum să fim mai buni!

Vară pentru voi – joi, 14 august

 

Laura Lucescu
Horia Gumeni
Sergiu Ciocoiu
Vară pentru voi

UPDATE: Ediţia din 14 august este disponibilă pe TVR+.

Putem să fim mai buni fără eforturi prea mari. Gesturile mici care contează sunt subiectul principal de discuţie astăzi la Vară pentru voi!

I-am invitat pe cei de la Crucea Roşie Iaşi pentru a ne aminti despre strângerea de ajutoare pentru cei din sudul ţării. Voluntariatul este o opţiune pentru a da o mână de ajutor celor aflaţi într-o situaţie dificilă.

Festivalul de Lăută începe zilele următoare la Piatra Neamţ. Organizatorii vin în studioul TVR Iaşi să prezinte acest instrument medieval şi să povestească cu ce ne vor distra la festival.

Ne răcorim cu câteva pauze de respiraţie pe malul lacului Dorobanţ. Acolo ne aşteaptă Lucian Lucescu cu detalii de la Campionatul Naţional de Canotaj care are loc la baza nautică de lângă Iaşi!

Vă așteptăm la 17 fix!

Vară pentru voi

Realizatori: Laura Lucescu, Horia Gumeni şi Sergiu Ciocoiu

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi