loader
Foto

Vară pentru voi: Cui i-e frica de...?

Cine nu-şi aduce aminte de prima zi de şcoală? De penarul mult dorit sau de ghiozdanul pe care l-ai pus în spate cu inima cât un purice?

 

Raluca Aftene
Oana Lazăr
Vară pentru voi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Ne aducem aminte de ele, azi, când hoinarim printre standurile Târgului de rechizite și manuale şcolare Excelsior. Leonard Radu şi Irina Stratulat ne povestesc despre eveniment şi îi ajută pe părinţi să-şi facă lista de cumpărături.

Ni se alătură şi psihologul Mihaela Ghircoiaş, cu sfaturi numai bune de aşezat în ghiozdan, care să îi ajute pe cei mici să-ţi învingă frica de prima zi de şcoală.

Dar de limba română, cui i-e frică? Se tratează cu lectură, în doze mari, ne asigură profesorul Stelian Dumistrăcel şi Dana Cujbă, directorul Fundaţiei Iaşi capitală culturală europeană, iniţiatori ai unui eveniment de promovarea pentru folosirea corectă a limbii române.

Vară pentru voi

Realizatori: Raluca Aftene şi Oana Lazăr

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

21:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)

21:30 Iașii marilor iubiri

- Toate drumurile duc la Iași - Salvador Amore. Partea a doua Realizator - Oana Lazăr
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

 

#tvriasi