loader
Foto

“Vară pentru voi”: 100 de ani de la naşterea lui Zoe Dumitrescu Buşulenga

Joi, 20 august, de la ora 16.00, la TVR Iași, vă invităm să urmăriți o nouă ediție “Vară pentru voi”.

 

Oana Lazăr
Vară pentru voi

Emisiunea de astăzi vă propune un remember Zoe Dumitrescu Buşulenga, un spirit enciclopedic, desăvârşit prin credinţă. Se împlinesc exact 100 de ani de la naşterea ei astăzi, 20 august 2020.

Invitatul ediţiei este Ştefan Teişanu, antreprenor cultural, care ne povesteşte cum se va desfăşura ediţia a saptea a celui mai nordic festival din ţară – Zilele Nordului, în condiţiile sanitare impuse de pandemie.

Asociația Zi de Bine şi Fundația Bethany pornesc, începând de astăzi, Caravana Microduș într-o călătorie în 13 sate, acolo unde copiii vor descoperi, cu ajutorul medicilor, cât de importantă este igiena și cum se realizează ea corect. Georgiana Vieru ne spune cum a fost astăzi la prima oprire a caravanei, în satul Vâlcele din judeţul Iaşi.

Moderator: Anca Medeleanu
Realizator: Oana Lazăr

17:30 Iașii marilor iubiri

- În căutarea domnului Zămosteanu Realizator - Oana Lazăr

18:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi