loader
Foto

TVR Iaşi, pe marele ecran

 

Două zile cu filme de excepţie, realizate de creatori din Republica Moldova, Ucraina şi România. La „Cap de afiș”, vorbim despre Caravana filmelor documentare TVR Iași26.

Gala de filme organizată de TVR Iaşi la început de noiembrie a devenit deja o tradiţie. La „Cap de afiș”, vedem… cum s-au văzut filmele selectate la ediția din acest an. Discutăm cu regizori și vedem fragmente din cele mai bune producţii realizate în ultima perioadă în zona Moldovei şi în regiunile transfrontaliere. Descoperim tineri aflați la primul scurtmetraj și realizatori cu experiență.

19 producții originale, autori cu opțiuni stilistice diferite, un maraton vizual pentru educația sau timpul liber al fiecăruia, o singură emisiune: „Cap de afiș”.

„Cap de afiș”

Realizator - Andreea Știliuc

TVR Iași: joi, 16 octombrie, ora 19.00; duminică, 19 noiembrie, ora 21.00

 

 

20:00 Spațiul deciziilor

Realizator - Dan Trofin

21:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi