loader
Foto

The Masterpiece

Capodopere ale muzicii de film într-un show de lasere şi lumini la Palatul Culturii

 

Violeta Gorgos
Cap de afiș

The Masterpiece cuprinde 100 de minute de muzică de film într-un spectacol produs şi dirijat de compozitorul Ciprian Costin și susţinut de Orchestra „Masterpiece World Symphony”.

Capodoperele muzicii de film şi trailer din secolul XXI aparţin maeştrilor compozitori de la Hollywood, Hans Zimmer şi Thomas Bergersen. În program: suita Trilogiei „The Dark Knight” şi selecţii din albumele de muzică de trailer „Illusions” şi „Sun”.

Spectacolul sonor a fost unul epic, deoarece este marcat de coloana sonoră din trilogia de succes a regizorului și producătorului Cristopher Nolan - „The Dark Knight Trilogy”. Muzica acestui film trimite către sentimente şi concepte umane general valabile în contextul în care trăim: sacrificiul pentru a schimba lumea în bine, diferenţele enorme sociale, comportamentul psihologic în fața terorismului, idealismul şi credinţa de neclintit care dezvăluie capacităţi umane uimitoare - puterea de autodepăşire, determinând acte de altruism extraordinare.

Publicul s-a bucurat de participarea invitatului special Uyanga Boldbaatar, o artistă cu o voce etnică unică în lume, fiind unul dintre puţinii muzicieni experţi în stilul vocal mongolez „urtin duu”. 

Toate acestea, într-o desfăşurare sonoră impresionantă sâmbătă, 26 iulie 2014, ora 11.30, la TVR Iaşi.

Invitaţie la spectacol: The Masterpiece

TVR Iaşi: sâmbătă, ora 11.30

Realizatori: Violeta Gorgos, Alex Vasiliu

11:00 Forum economic

Realizator - Iulian Leca

12:00 Caravana TVR 3

- Tescani-Măgiresti-Moinesti- Comănești, un traseu cu popasuri spectaculoase în jud. Bacău Realizator - Vasile Arhire
 
Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

Adrian G. Romila a vorbit despre personajul Adrian Romila în cel puțin trei ipostaze. Toate la emisiunea "Ce-ai mai citit", duminică, 24 martie, ...

 

#tvriasi