loader
Foto

"Televiziunea mea", cu Elena Stanciu, la TVR Iași | VIDEO

Maria Florea v-a invitat duminică, 10 martie, de la ora 19:00, la TVR Iași, la o nouă ediție "Televiziunea mea". Departe de lumea dezlănțuită a unui mare oraș, undeva la țară căutăm bucuria și tihna pe ulițele din Borlești, o comună din județul Neamț care, prin oamenii săi, ne demonstrază ce înseamnă sustenabilitate, tradiție și nu în ultimul rând conceptul de slow fashion.

 

Maria Florea

Dacă la şezătoarea din sat se cos ii, în atelierul unei tinere revenită de curând pe meleagurile natale se predă lecţia despre slow fashion.
.
În comuna Borlești din județul Neamț, Elena Stanciu dezvoltă conceptul de slow fashion, iar altița cusută la șezătoarea din sat de gospodine a fost inclusă în patrimoniul UNESCO.

.(w882)

22:00 Preluare TVR3

7:00 Telejurnal MATINAL TVR 1

 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi