loader
Foto

Tele-viziunea mea cu Constantin Chiriac

Constantin Chiriac este protagonistul emisiunii “Tele-viziunea mea” de sâmbătă, 23 noiembrie, realizată de Carmen Olaru şi Horia Gumeni.

 

TELE-VIZIUNEA MEA

Constantin Chiriac este director al Teatrului Naţional „Radu Stanca” din Sibiu. În perioada 2004 – 2007 a fost vicepreşedinte al „Asociaţiei Sibiu - Capitală Culturală Europeană 2007“, iar din 2010 este membru al comitetului de selecţie şi monitorizare a oraşelor candidate pentru titlul de Capitală Culturală Europeană. A jucat în circa 50 de spectacole şi peste 20 de filme, dintre care cele mai importante se numară "Morometii", "Croaziera" sau "Undeva in Palilula".

Constantin Chiriac a copilarit la Prisăcani, în apropiere de Iaşi. În amintirea clipelor dragi petrecute pe meleagurile din Moldova, le-a oferit ieşenilor cadou recitalul de poezie "Metanie ţie, Părinte!" susţinut la Catedrala Mitropolitană. Un moment unic ce a adus în prim-plan întrebările fundamentale la care omul încearcă să găsească răspunsuri. Un specacol despre destin, viaţă, moarte şi credinţă.

22:00 Preluare TVR3

7:00 Telejurnal MATINAL TVR 1

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Festivalul Naţional de Folclor “Pe obcina neamului”, ediţia a V-a | VIDEO

Prima parte - marți, 30 aprilie, de la ora 15.00, la "Cântec şi poveste", la TVR3

Pensiunile din Bucovina, în prag de sărbătoare | VIDEO

Pregătirile pentru Paști au cuprins toată Bucovina.

 

#tvriasi