loader
Foto

„Tableta de Sănătate": Terapii inovatoare în dermatologie | VIDEO

Despre educaţia medicală continuă şi terapii inovatoare în dermatologie vorbim în ediția de marți, 2 aprilie,  de la ora 16.00, la „Tableta de Sănătate".

 

Claudia Dănăilă
Tableta de sănătate

Învăţăm pe tot parcursul vieţii. Învăţăm de la cei de lângă noi, din experienţe, din tot ceea ce ne înconjoară şi astfel ne clădim viaţa. Dar atunci când dorim să fim mai buni, să performăm în ceea ce facem, în jobul pe care ni l-am ales trebuie să învăţăm continuu, pentru că ştiinţa şi cercetarea nu se opresc niciodată. Vorbim de o educație continuă.Iar în domeniul medical, lucrurile se schimbă în permanenţă. Dacă eşti medic nu trebuie să uiţi că pregătirea şi educaţia ta înseamnă de fapt o viaţă mai bună pentru pacientul pe care îl tratezi.

Invitata acestei ediții este prof. univ.dr. Daciana Brănişteanu, Facultatea de Medicină, U.M.F. „Grigore T. Popa” Iași, şefa Clinicii de Dermatologie de la Spitalul Clinic C. F. Iaşi, președintele Asociației Dermatologilor din Moldova.

 

Realizator: Claudia Dănăilă

17:30 Locuri, oameni și comori

- Povestea Lui Mavrogheni

18:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)
 

"Cultart": limba română pentru străini | VIDEO

publicat: vineri, 14 iunie 2024

Pe 15 iunie, la ora 16:00, la "Cultart", în numele lui Eminescu și în onoarea limbii române. Realizator - Oana Lazăr

Parfumul unei călătorii în timp | VIDEO

Parfumul unei călătorii în timp | VIDEO

publicat: vineri, 14 iunie 2024

Vineri, 14 iunie, de la ora 9:00, la TVR 3 și TVR Iași, am descoperit farmecul scrisorilor de altădată, am răsfoit jurnalul Reginei Maria, am ...

Relația dintre copii și animale | VIDEO

Relația dintre copii și animale | VIDEO

publicat: joi, 13 iunie 2024

În ziua de azi, copiii văd animale la televizor sau în cărţile cu poze şi mai puţin în realitate. Cum punem micuţii în contact cu ...

 

#tvriasi