loader
Foto

Tableta de sănătate - Fii în forme... de primăvară

Mulți dintre noi ne simțim slăbiți, după o iarna în care am consumat mai mult o alimentație bogată în grăsimi și lipsita de vitamine și minerale.

 

Claudia Dănăilă
Tableta de sănătate

Acest lucru a contribuit la acumularea unor kilograme în plus, precum și la încărcarea organismului cu toxine. Urmarea: o stare de slăbiciune, oboseală și somnolență. Câte o cură de detoxifiere se recomandă la fiecare schimbare de anotimp.

Cura de detoxifiere este alegerea optimă pentru revitalizarea și vitaminizarea organismului, pentru creșterea rezistenței în fata bolilor. Alimentația joacă un rol esențial într-o cura de detoxifiere. Primii pași care trebuie urmați sunt: renunțarea la cafea, alcool și tutun... Dulciurile, grăsimile animale, produsele alimentare pline de coloranți și conservanți trebuie eliminate din meniul zilnic. Reușim astfel să ne detoxifiem, dar și să scăpăm de eventualele kilograme în plus.

Pentru a obține efecte maxime cura de detoxifiere poate fi completată și cu tratamente complementare. Unul dintre acestea ar fi hidrocolonoterapia. Procedura ajută la curățarea colonului de toxinele acumulate. Se execută cu aparatură performantă sub supraveghere medicală.

Hidrocolonoterapia ajută la prevenirea cancerului de colon, la scăderea în greutate, reglează  metabolismului, tranzitul intestinal, crește imunitatea, și poate trata celulita. Mai multe despre cum putem fi în formă în aceasta primavară aflați joi, 8 mai, de la ora 19.00  în cadrul emisiunii „Tableta de sănătate”.

Telefonul telespectatorului: 0232.215.400.

 

Tableta de sănătate

Realizator: Claudia Dănăilă – Tudose

 

TVR Iași și TVR 3: joi, ora 19.00

7:05 Ediții de colecție

- Iaşii marilor iubiri - Yves Conrad; Întunecimi în dragul ţinut al luminii - Edgar Papu; Vârstele improvizaţiei Realizator - Dana Ișoveanu

9:00 Pridvoarele credinței

prima parte Realizator - Sergiu Ciocoiu
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi