loader
Foto

Sugestii pentru weekend la „Bună dimineaţa, Moldova!”

Vineri, 4 aprilie, Steliana Orăşanu şi Andrei Giurgia vă aşteaptă cu premii şi vă oferă ceaiul de dimineaţă, de la ora 8.00, pe TVR Iaşi.

 

Steliana Orăşanu
Andrei Giurgia
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Clubul de Dans Sportiv „Nikons” sărbătoreşte majoratul în paşi de dans! Antrenoarea Amira Cătălina Niculiţă ne povesteşte despre performanţele dansatorilor din cei 18 ani de când a fost înfiinţat Clubul şi vine însoţită de o pereche de dansatori, care ne va aduce veselia în paşi de dans.

În perioada 4-6 aprilie are loc cea de-a XVIII-a ediţie a Zilelor Facultăţii de Medicină Dentară. Sărbătoarea stă sub semnul Francofoniei, pentru că la eveniment sunt prezenţi şi reprezentanţi ai Academiei Naţionale Franceze de Chirurgie Dentară. Prof. univ. dr. Norina Forna, decan al Facultăţii de Medicină Dentară, ne oferă mai multe informaţii despre programul evenimentului.

La Târgu Frumos are loc spectacolul caritabil „Lumea din noi”. Cu ocazia acestui eveniment se vor strânge fonduri pentru elevii cu autism şi sindrom Down de la Liceul Tehnologic Special „Trinitas”. Dr. Nicoleta Mihaela Cramaruc, psiholog şi Mihaela Nechita vin în studioul TVR Iaşi.

16:00 Cult@rt

Realizator - Andreea Știliuc

17:00 FamiliON

- Viorica Macovei Realizator - Laura Lucescu
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi