loader
Foto

Spectacol în liceele ieşene cu fotbaliştii în prim-plan

Derby-uri în serie pentru fotbaliştii ieşeni.

 

Lucian Lucescu
Arena

După meciurile din campionate urmează disputele de pe terenurile de sport ale liceelor din Iaşi. Negruzzi, Cantemir şi LPS aşteaptă întâlnirile cu fetele de la Navobi, jucătorii de fotbal în sală şi fotbaliştii de la CSMS. Pe 5, 6 si 8 mai formaţiile ieşene trebuie să-şi arate valoarea în faţa adolescenţilor cu prilejul unor meciuri demonstrative.

 

Preşedintele CSMS, Florin Prunea, antrenorul Marius Lacătuş, cei mai importanţi jucători din lotul echipei din Copou, selecţionerul naţionalei de futsal, Nelu Stancea, împreună cu elevii săi de la CSMS, dar şi jucătoarele de fotbal de la Navobi înfruntă luni, de la ora 13.00, echipa Colegiului C. Negruzzi, marţi, de la aceeaşi oră, pe cea a Liceului D.Cantemir şi joi, formaţia LPS-ului.

 

Jocurile de fotbal fac parte dintr-o campanie a Primăriei Iaşi, Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, Fundaţiei Sportului Ieşean şi AJ Fotbal Iaşi în parteneriat cu TVR Iaşi şi proiectul european PRO US ALL prin care se doreşte atragerea tinerilor către sport şi o viaţă sănătoasă.

 

De asemenea, sub deviza “Iubim fotbalul, susţinem echipa Iaşului” reprezentanţii ehipelor ieşene vor oferi liceenilor şi invitaţii la meciurile oficiale din această perioadă, astfel încât alb-albaştrii să fie susţinuţi de cât mai mulţi suporteri la partidele dificile din finalul campionatelor. Imagini şi declaraţii de la întâlnirile fotbaliştilor cu liceenii vor fi difuzate la rubricile Infosport din Jurnalul Regional şi la emisiunea Arena.

12:00 Invitație la spectacol

- Enigma din testament

13:30 Play

- Emil Bîzgă Realizator - Anca Medeleanu
 
Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, vorbim despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

 

#tvriasi