loader
Foto

Galerie foto

Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași

Pridvoarele credin ţei

 

Sergiu Ciocoiu
Pridvoarele credinței

Ziua de 14 octombrie reprezintă pentru Iași și pentru întreaga Ortodoxie românească o sărbătoare a bucuriei duhovnicești, a credinței vii și mărturisitoare și o dovadă a dragostei poporului român pentru sfinții și Biserica lui Dumnezeu. Credința, nădejdea și răbdarea mulțimii mari de pelerini, veniți din toate colțurile țării dar și din afara granițelor ei, ca să o cinstească pe sfânta ocrotitoare a Moldovei – toate acestea sunt adevărate lecții de viață și surse de inspirație pentru viața creștinului de azi.

De aceea, în emisiunea Pridvoarele credinței de sâmbătă, 10 octombrie 2015, vom vorbi despre Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași din acest an cu Pr. Marian Timofte – Vicar Administrativ al Arhiepiscopiei Iașilor și Preot Paroh la Biserica Sf. Ierarh Spiridon, din Iași.

O emisiune realizată de TVR Iaşi şi Doxologia Media.

 

Pridvoarele credinţei

Moderator: Ioana Stoian

Redactor: Sergiu Ciocoiu

Producător: Pr. Andrei Atudori

 

TVR Iași: sâmbătă, 10 octombrie, ora 17.00

13:30 Reporter special

- Vocația matematicii la elevii olimpici Realizator - Vasile Arhire

14:00 Telejurnal

- Preluare TVR1
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi