Săptămâna bună începe cu TVR Iaşi
luni, 14 septembrie 2015
Clopoţelul a sunat pentru începerea emisiunii „Est Meridian”. Steliana Orăşanu şi Alex Vasiliu vă aşteaptă cu temele făcute pentru o nouă săptămână.
Steliana Orasanu
Voces
Steliana Orasanu
Voces

Anul şcolar trebuie să ne prindă pregăţi să luptăm cu bolile de sezon. Dr. Mihaela Năstasă, medic de familie şi vicepreşedintele Societăţii Naţionale de Medicina Familiei ne învaţă cum să ne protejăm copiii de pericolele existente în colectivitate. În plus, vom afla şi despre importanţa analizelelor medicale pe care cei mici erau nevoiţi, până anul trecut, să le facă pentru înscrierea la gradiniţă sau şcoală.

În cadrul Festivalului „George Enescu”, în segmentul „Concertele de la miezul nopţii”, cvartetul „Voces” din Iaşi a susţinut un concert în care l-a avut invitat pe pianistul Andrei Licareţ. Bujor Prelipcean, directorul general al Filarmonicii de Stat „Moldova” din Iaşi ne prezintă programul stagiunii 2015-2016 şi ne povesteşte despre experienţa avută pe scena Ateneului Român.

Pentru a fi mereu sănătoşi trebuie să nu uităm să facem sport. Ne pregătim echipamentul pentru rubrica „Arena”. Împreună cu invitaţii săi, Lucian Lucescu face o retrospectivă a celor mai importante evenimente sportive din zona Moldovei.

Ne vedem de luni până vineri, de la ora 17.00, în direct la TVR Iaşi şi online pe www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi!

 

Est Meridian

Realizatori: Steliana Orăşanu şi Alex Vasiliu

 

TVR Iaşi: luni – vineri, ora 17.00

Reluare: de la ora 20.30