loader
Foto

Să FIE „Bună dimineaţa, Moldova!”

Miercuri, de la ora 8.00, Steliana Orăşanu vă oferă detalii despre evenimentele din zona Moldovei.

 

Steliana Orăşanu
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Se dă startul primei Olimpiade de Roboţi Industriali organizată în România. Despre evenimentul care este inclus în „Zilele Educaţiei Mecatronice” ne vor vorbi prof. dr. ing. Gheorghe Prisăcaru, de la Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iaşi, şi prof. dr. Ing. Mătieş Vistrian, de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

Masteranzii de la FEAA au organizat concertul caritabil „Mai plin de zâmbete! Mai plin de speranţă!” prin care au încercat să strângă bani pentru bărbatul care a suferit complicaţii în urma unei operaţii şi care ajunsese să cântărească 29 de kg la 47 de ani. Rezultatele campaniei le aflăm de la Mihaela Roxana Holban şi Daniela Ţambriş.

Ne pregătim gecile de piele şi adoptăm o atitudine relaxată pentru „Rock'n Iaşi”. Un eveniment aflat sub sigla Festivalului Internaţional al Educaţiei. Aşadar, să FIE rock! Buţi de la trupa „Bucovina” ne face invitaţia la spectacole.

„Bună dimineaţa, Moldova!”, de la ora 8.00, pe TVR Iaşi şi www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi

7:00 3 ceasuri bune

8:55 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi