loader
Foto

România de dincolo de graniţă | VIDEO

Joi, 2 noiembrie, de la ora 16.00, pe TVR Iaşi, Maria Florea v-a propus o ediție "Accent Regional" despre România de dincolo de graniţă

 

Maria Florea
Accent Regional

.
Corupţia din ţară este principalul motiv pentru care nu se întorc acasă românii plecaţi la muncă în străinătate. O spun majoritatea celor care au migrat în ultimii 30 de ani, dar şi asociaţiile care reprezintă interesele acestor români aflaţi departe de locul unde s-au născut.
.

Despre România de dincolo de graniţă am vorbit joi la "Accent Regional" cu Silvia Dumitrache, preşedinta Asociaţiei Femeilor Române din Italia, Laura Albu, preşedinta Romanian Women's Lobby şi Cătălin Fedor, sociolg la Academia Română. A fost alături de noi, din Sicilia, Ştefania Vasile.
.
(w882) maria flor
Producător Maria Florea.

 

 

7:00 Telejurnal MATINAL TVR 1

8:55 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi