loader
Foto

Galerie foto

Reporter special: În Statele Unite, purtând România în suflet

Trăieşte în Statele Unite ale Americii de la vârsta de 13 ani, dar locurile natale i-au rămas pentru totdeauna în suflet.

 

Gabriela Baiardi
Reporter special

Ediţia emisiunii este disponibilă online pe TVR+

În ţara de adopţie a văzut că voluntariatul este un mod de viaţă şi, încă din timpul studenţiei, a decis să-i ajute pe cei de acasă. Din resurse proprii şi din donaţii făcute de prieteni reuşeşte să ofere burse mai multor elevi de la ţară care învaţă bine dar nu au bani să-şi continue studiile într-un liceu din oraş.

Apoi a început să organizeze anual o caravană medicală, aducând specialişti din SUA în sate în care accesul la servicii de specialitate era deficitar. Şi nu are de gând să se oprească aici. A fost premiat pentru voluntariat de Statul Hawaii. Daniel Murariu este un român de succes. Îl cunoaştem şi noi la Reporter Special.

Un reportaj realizat de Gabriela şi Loredan Baiardi.

Reporter special

Realizator: Gabriela Baiardi

TVR3: duminică, 15 iunie, ora 19.30

TVR Iaşi: luni, 16 iunie, ora 20.00

14:00 Telejurnal

- Preluare TVR1

14:45 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi