loader
Foto

Galerie foto

Regionalia – Patru români în Siberia

Expediții în Siberia, întreprinderi sociale și proiecte teatrale. Sunt câteva dintre „visele” care devin realitate în Moldova în ultimul timp.

 

Maria Florea
IMPACT

Ediția emisiunii de miercuri 29 ianuarie este disponibilă online pe TVR+

Patru români vor pleca pe urmele deportaţilor din îndepărtata Siberie: trei tineri ieşeni şi un partener de nădejde, un ARO construit în 1992. Aflăm cât va dura expediţia şi cât va costa, doar la Regionalia, când vom defini şi conceptul de întreprindere socială. La final, mergem pe scenă alături de regizorul ieşean Antonella Cornici.

De la ora 17.00, sunteţi invitaţi să petreceţi o după amiază de iarnă liniştită în faţa televizorului, alături de prietenii de la Iaşi!

 

Regionalia din studioul TVR Iași

Miercuri, ora 17.00, pe TVR Iași și TVR 3

Realizator: Maria Florea

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi