loader
Foto

Regionalia din studioul TVR Iaşi

În ediţia din 4 decembrie, intitulată REGIONALIA – „Dăruieşte! Schimbă un destin”, au fost invitate deputata Cristina Nichita, Maine V. Olofsson de la Star of Hope Suedia şi Aura Vatamaniuc, preşedinta Star of Hope România.

 

Maria Florea
IMPACT

UPDATE: Ediţia de miercuri, 4 decembrie, este disponibila online pe TVR+

Din ediţia de miercuri, 4 decembrie, de la ora 17.00, pe TVR 3 şi TVR Iaşi învăţăm împreună să dăruim pentru a schimba un destin. Vom vedea că poveştile de viaţă ale copiilor cu dizabilităţi sunt tot atâtea apeluri la înţelegere, toleranţă şi bunăvoinţă. Iar gândurile noastre vor deveni mesaje aşezate în bradul Speranţei din centrul Iaşului. Împreună schimbăm prejudecăţi şi oferim încredere şi demnitate celor ce sunt asemeni nouă într-o emisiune care celebrează Ziua Mondială a Persoanelor cu Dizabilităţi.

Regionalia (moderator: Maria Florea)

TVR Iaşi şi TVR 3, miercuri, ora 17.00

(w500) brad de Cr

8:55 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin

9:00 Ziua bună de la Iași

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

 

#tvriasi