loader
Foto

Regional Cafe - 18 februarie 2014

Dimineața zilei de marți începe cu echipa TVR Iași. Steliana și Andrei vă așteaptă cu drag și pe TVR 3 la o nouă ediție de Regional Cafe.

 

Steliana Orăşanu
Andrei Giurgia
REGIONAL CAFE

Facem gimnastică în direct. Aceasta este provocarea la care răspundem cu drag. Constanța Țurcanu, antrenor personal, ne propune câteva exerciții pentru a începe ziua în forță.

Comuna-muzeu Ciocăneşti a fost desemnată “Satul Cultural al României” în 2014. Radu Ciocan, primarul comunei Ciocănești, vine în studioul nostru cu mai multe detalii.

La Vatra Dornei se dă startul Cupei Mondiale de Sanie. Vasile Arhire, jurnalist senior TVR Iași, ne oferă toate motivele pentru a ajunge la această competiție.

Corina Ștefan, managerul pianistului Bogdan Ota, ne va vorbi despre cele două concerte pe care artistul le va susține la Iași spre finalul lunii februarie.

Cum se vede „Copilăria la țară” aflăm din expoziția cu același nume ce poate fi văzută la Institutul Francez Iași. Adrian Ardeleanu – directorul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Iaşi ajunge la Regional Cafe si cu alte surprize.

Soprana ieșeană Cristina Grigoraș a debutat în spectacolul “Rigoletto”. Cum a pregătit acest rol ne va spune chiar tânăra soprană.

Carmen Năstasă, directorul Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” din Piatra Neamț, ne prezintă proiectele din perioada următoare ale instituției în direct pe TVR 3 și TVR Iași.

7:05 Ediții de colecție (R)

- Tele-viziunea mea - Stelian Dumistrăcel; Iaşi, Capitală Culturală Europeană - Râpa Galbenă Realizator - Dana Ișoveanu (Reluare)

9:00 Pridvoarele credinței

prima parte
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi