loader
Foto

„Regional Café” din studioul TVR Iaşi

Steliana Orăşanu şi Andrei Giurgia vă aşteptă marţi, 10 decembrie, de la ora 7:00, cu o cafea regională şi cu cele mai bune informaţii din zona Moldovei.

 

Steliana Orăşanu
Andrei Giurgia
REGIONAL CAFE
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Ediția emisiunii de marți 10 decembrie este disponibilă online pe TVR+

Începem ziua cu înviorarea de dimineaţă alături de Constanţa Ţurcanu care ne învaţă cum să ne alimentăm sănătos şi să facem mişcare în perioada de iarnă.

„Clasa digitală” este un proiect prin care elevii ieşeni au fost invitaţi să-şi dovedească creativitatea şi abilităţile digitale printr-un film care să promoveze liceul la care învaţă. Despre proiect, dar şi despre lista câştigătorilor discutăm cu prof. Sabina Manea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi.

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“ (USAMV) a primit premiul de excelenţă pentru „cel mai bun program de promovare şi recrutare a viitorilor studenţi“. Această distincţie a venit în urma numărului mare de înscrişi la admitere. Despre premiul de excelenţă vorbim cu prof. dr. Ioan Ţenu, prorector responsabil cu activitatea educaţională din cadrul USAMV. 

În luna decembrie, echipa Teatrului Tineretului din Piatra Neamţ participă la un turneu de două zile în Bucureşti. Pe scena Teatrului Bulandra vor fi prezentate două dintre cele mai recente producţii: „O… ladă”, creaţie colectivă după Ion Creangă, în regia lui Alexandru Dabija, iar cel de-al doilea spectacol va fi „Gărgăriţele se întorc pe pământ” de Vasile Sigarev, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu. Despre turneu vom discuta cu Raluca Naclad, secretar literal al Teatrului Tineretului din Piatra Neamţ.

Se apropie perioada sărbătorilor de iarnă şi facem mai multe cumpărături. Cât de atenți trebuie să fim la cadourile şi produsele pe care le cumpărăm în această perioadă, aflăm de la Cornelia Vasilache, comisar principal în cadrul Oficiului Județean pentru Protecţia Consumatorilor Iaşi.

„Regional Café”

TVR Iaşi şi TVR 3, marţi, 10 decembrie, ora 7:00.

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi