loader
Foto

Regional Café de la Iaşi alături de Laura Lucescu!

În fiecare marţi aflaţi noutăţile din zona Moldovei!

 

Laura Lucescu
Gabriel Rotaru
REGIONAL CAFE

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Dacă e 13, e cu noroc! Laura Lucescu vă invită la cafeaua regională de la Iaşi şi, ca să meargă treaba strună de dimineaţă, Steliana Orăşanu şi Constanţa Ţurcanu ne demonstrează, în direct de la sala de gimnastică, cât de atractiv e… Pilates cu mingea!

Rectorul UMF Iaşi, Vasile Astărăstoae, ne vorbeşte despre pericolele exodului medicilor şi asistentelor peste hotare şi cum este pusă în pericol însăşi funcţionarea unităţilor medicale. Nu vă temeţi, nu uităm nici de cardul de sănătate, care devine obligatoriu de la 1 februarie.

Oltiţa Cîntec, directorul artistic al Teatrului Luceafărul, ne readuce în memorie cele mai importante momente ale anului care a trecut şi care a fost unul de excepţie pentru instituţie şi pentru întreg colectivul!


Regional Cafe, în fiecare marţi, de la ora 8.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi, cu Laura Lucescu şi Gabriel Rotaru.

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi