loader
Foto

Regional Café de la Iaşi alături de Laura Lucescu!

Regional Cafe, în fiecare marţi, de la ora 8.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi  www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi , cu Laura Lucescu şi Gabriel Rotaru.

 

Laura Lucescu
Steliana Orăşanu
Regional Cafe

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

După fasolea şi cârnaţii de Ziua Naţională, e timpul să revenim în formă, aşa că facem mişcare, înainte sau după cafeaua regională, cu Steliana Orăşanu şi Constanţa Ţurcanu, în direct din sala de antrenament!

Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România (ANCAAR) – Filiala Iași, împreună cu partenerii săi, Fonoteca Excelenței și Revista “Glare”, organizează joi, 4 decembrie 2014, ora 18.00, în Sala Mare a Teatrului pentru Copii și Tineret “Luceafărul” Iași, spectacolul caritabil “Prietenii copiilor speciali”. Ne dă detalii Carmen Ghercă, preşedintele ANCAAAR IAŞI.

Conf. univ. dr. Paraschiva Postolache, şeful Clinicii de Recuperare Medicală Respiratorie din cadrul Spitalului Clinic de Recuperare din Iaşi a fost premiată de către CHEST (American College of Chest Psysicians – ACCP) pentru activitatea din ultimii trei ani desfăşurată la nivel internaţional în domeniul patologiei toracice. Aflăm ce înseamnă această distincţie chiar de la premiantă.

Ana Maria Bucşă, solista Cercului MELOS de la Palatul Copiilor din Iaşi, a cîştigat tot ce se putea câştiga la Festivalul “Neghiniţa” de la Bacău, din luna noiembrie, aşa că vine să ne facă o demonstraţie LIVE!

Regional Cafe, în fiecare marţi, de la ora 8.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi, cu Laura Lucescu şi Gabriel Rotaru.

 
Muzică fără frontiere | VIDEO

Muzică fără frontiere | VIDEO

publicat: miercuri, 08 mai 2024

Spectacolul vieții a continuat și miercuri, 8 mai,  la "Ziua bună de la Iași". Moderatoare - Laura Lucescu, Raluca Aftene

Duminică, 5 mai, de la ora 16:00, la TVR Iași, și de la ora 17:30, la TVR 3, vă invităm să urmăriți "Caravana TVR 3" în Bucovina. Realizator - ...

Pasca - simbol și tradiție | VIDEO

Pasca - simbol și tradiție | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Pasca este cea mai importantă coptură rituală cu ocazia Sărbătorii Învierii Domnului.

 

#tvriasi